Passasjen
Søndag, 5. Mai 2019
17:00-19:00
Påmelding skjer i døra, dørene åpner 16.00.

Velkommen til party i Passasjen i Kulturhuset! Vi gjentar suksessen fra i fjor med battle for alle typer dansere!

Breakdanseren Redo Eit Chitt fra Nederland er en utøver i verdensklasse, og er med i dommerpanelet! 

Man battler i par, i den dansestilen man selv ønsker, og alt er lov! Har du ingen partner? Da finner vi helt sikkert noen andre som trenger partner når du kommer dit.

Det vil bli premie til vinnerne.

Danse-crews fra forskjellige dansemiljøer inviteres til å delta og lage god stemning. Det vil og bli muligheter for å bidra med danseinnslag med ditt crew i pausen. Her er alle velkomne, enten til å delta eller å se på! 

All Styles Battle i samarbeid med Ps:Dance Studio er en del av Hamar-regionens TILT-prosjekt, som har som mål å spre mest mulig dans til flest mulig!

Ved spørsmål, send mail til http://info@psdance.no


MOVE DANSEFESTIVAL Med stor bredde, - for store og små, gamle og unge, noe for alle og en hver. Workshops, seminarer, forestillinger og opptredner av både lokale, nasjonale og internasjonale dansere. Battle, pop-up-kunst og mye mer. Alt er gratis, med unntak av danseforestillingene «Gestr» av Frikar i Teater Innlandet scene, og kinoforestillingen «Pina». 

Arrenaer under festivalen:
Hamar kulturhus / Teater Innlandet scene / Teater Innlandet prøvesal / Ps:Dance Studio / Kunstbanken / Bakgården på Larsen / Festiviteten Bar & Scene / Hamar Kino / Østre torg / Stortorget.


For fullt program, påmeldinger til workshops og mer informasjon:
https://psdance.no/move/  
facebook
#movedansefestival/   

Move dansefestival arrangeres i samarbeid med Hamar Kommune, Stange Kommune, Hedmark Fylkeskommune, Teater Innlandet, Hamar kulturhus, SIB DanceLab, Stoppested Verden, Hamar Kino, TILT, DansInn, Hamar Salsaklubb og Kunstbanken.