Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 13. juni 2021
Forestillingen er flyttet fra 2. mai. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Opplev et magisk sammensurium av ekstremsport, komedie og kunst, når et av Danmarks mest spektakulære og severdige dansekompani, DON GNU, setter alt på et brett!

Hovedpersonen er et gigantisk halvt tonn tungt roterende balansebrett. Et kunstverk i seg selv - men også en kraftfull og poetisk visualisering av de menneskelige relasjoner.

Med live-musikk, ville stunts og danserne balanserende på et gigantisk balansebrett oppstår magien, og fortellingen om makt, balanse og ubalanse mellem mennesker. Den åpne himmel, bakende sol og sydens hverdagskaos møter de velstrukturerte, kjølige nordiske nyanser, som danner rammen om et levende liv i Skandinavia, i en nervepirrende balanseakt mellom det skjeve og det regelrette, mellom orden og kaos - og mellom mennesket og dets mange forskjellige kulturer.

En poetisk, fysisk og musikalsk fortelling som minner oss om at vi ikke kan bevege oss - uten at vår adferd påvirker andre.

Sagt om forestillingen:
★★★★★★
"..et festfyrværkeri af en danseforestilling" - Aarhus Stiftstidende

★★★★★★
"..en utrolig kraftfuld oplevelse" - Den4væg

"..det er dans, gøgl og humor i en genial blanding. DON GNU rocker!" - Weekendavisen

★★★★
"DON GNU som står bag forestillingen, har altid været gode til at få mig til at grine, og denne forestilling er ingen undtagelse." - 5 stjerner

CREDITS:
HUMAN IN BALANCE er utviklet som en del av European Capital of Culture 2017 - i samarbeid med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora - Dans og Visuelt Teater

Performance & koreografi:

Evi Karsera (Cypern) / Alexia Nicolaou (Cypern) / Petras Lisauskas (Lithauen) / Frederik Pors Jakobsen (Danmark)

Regissør & koreografi: Jannik Elkær
Med-regissør: Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Video, lys & dramaturgi: Christoffer Brekne
Komponering, musikk & lyd: Alice Carreri
Dramaturgisk konsulent: Bjørn Brinch
Produsent: Sigrid Aakvik
PR: Malene Cathrine Pedersen

Takk til Mikkel Petterson, Marianne Meyer, Sten Baadsgaard og Peer Mariboe

-----------------------------------------------------------------

Forestillingen er flyttet fra 2. mai. Du trenger ikke ny billett, billetten du allerede har er fortsatt gyldig. Dersom du ikke får anledning til å se forestillingen den 13.06., får du billetten refundert. Send en mail til: post@ebillett.no med informasjon om forestillinge, sted og mailadresse som ble brukt ved kjøp.

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.

Pga. gjeldende restriksjoner blir det ikke salg av forfriskninger i forbindelse med arrangement.