Klubbscene Rolf Jacobsen
Torsdag, 3. Mai 2018

Powertrioen Bokassa blander brutaliteten og farten fra hardcoren med grooven og riffene fra stonerrocken og gjør det til sin egen stonerpunk. Sammen med William`s War Opposition blir det en heftig kveld på Klubbscena!

Powertrioen Bokassa blander brutaliteten og farten fra hardcoren med grooven og riffene fra stonerrocken og skaper sin selverklærte stonerpunk.

I mars 2017 kom debutplata "Divide & Conquer" som fikk strålende mottakelse i både inn- og - utland med bla. 8 av 10 i Metal Hammer UK, spilletid hos BBC Radio 1s Rock Show og Radio Rock samt lovord hos flere andre medier, bla. i podkasten Kompasset med Kristopher Schau og Asbjørn Slettemark som kåret plata til årets beste norske album.

I desember figurerte også bandet på verdens største metall-magasin, Metal Hammer UK, sin prestisjetunge liste over de elleve beste debutplatene i 2017, samt flere andre best of-lister fra 2017. I januar i år spilte Metallica-trommeslager Lars Ulrich bandet i sitt radioprogram "It´s Electric" på Beats 1 og kalte powertrioen "my favourite new band" og "insanely fucking cool".

Gjør deg opp din egen mening og få med deg disse gutta live!

Her kan du følge bandet: https://www.facebook.com/BokassaBand/

William`s War Opposition
En gjeng med fire unge og slaskete studenter danner Hamar-bandet William`s War Opposition. Bandet har vært aktive, skapende og frempå med låtskriving, produksjon av nytt musikalsk materiale, live-sessionvideoer fra hjemmekonserter. Derfor har bandet allerede lagt igjen en hel del spor etter seg og vakt interesse og oppmerksomhet på den lokale musikkscenen. Bandet har levert energiske opptredener på en hel del konserter i Hamar og omegn, samt på sørlandet. Volumfestivalen og Mylderfestivalen er nevneverdige arrangementer hvor de har delt scenen med navn som "Lüt" og "Killer Kid Mozart".

De offisielle utgivelsene bandet har diska opp med så langt, er singelen «Place By The Water», og albumet «Tuesday Morning Hippie Trail», som bandet slapp sommeren 2017 og som ligger på Spotify, Tidal, etc. Albumet er også presset i et opplag på 500 eksemplarer LP´er, som bandet drasser med seg i bruskasser og selger etter konserter. Det er lett å bli kjent med William`s War Opposition og deres intime, vennlige, retro og avslappede stil.

Mer kommer det også! For tiden er William`s War Opposition i Studio Betula, hvor de spiller inn to nye singler. Ellers har de også materiale til - og planer om - å spille inn en super-surfete EP i løpet av våren. De nye utgivelsene vil også bli tilgjengelig på vinyl.

Bandet spiller noe som av blant annet Hamar Arbeiderblad har blitt omtalt som "en fengende hippierock", i en anmeldelse av debutalbumet. Det låter altså som 60- og 70-tallets skranglerock med innslag av psykedelisk rock og surf. William`s War Opposition er kjent for å lage liv og stemning, samt å levere et lidenskapelig og underholdende show på sine konserter. Sommeren 2017 dro de rundt i campingvogn, og rocka seg gjennom sommeren på «The Seidel Tour».

Bandet består av Markus Lierhagen, gitar og orgel (19), David Gunneng, trommer (17 -og tre-kvart), Christoffer Andrè Nymoen, bass (19) og David William Øynes, gitar, vokal, munnspill, orgel (18).

En torsdag i måneden arrangerer Hamar kulturhus gratiskonsert-konseptet "Klubb Nor". Her får unge, talentfulle lokale musikere prøve seg foran et publikum og dele scenen med mer etablerte artister.