Teater Innlandet scene
Onsdag, 25. mai 2022
19:00-20:20

I MEGAMEGA utforsker the Krumple disse spesifikke øyeblikkene av total forandring og forvirring med det eneste som kanskje hjelper – fantasi og lekenhet. Bli med inn i et brettspill i menneskestørrelse, spekket med overraskelser og magi.

Har du opplevd det? Det øyeblikket der alt du trodde på ble til pulver og støv, eller konfetti og fyrverkeri. I løpet av en kveld eller en vinflaske, eller bare et sekund – da alt i livet ble snudd opp ned. Vi skal dit alle sammen, flere ganger.

MEGAMEGA handler om mennesker som befinner seg midt i selve vendepunktet, der hvor verden brått åpner seg eller lukker seg eller smuldrer opp.

Det finnes alltid et før og et etter. I MEGAMEGA utforsker the Krumple disse spesifikke øyeblikkene av total forandring og forvirring med det eneste som kanskje hjelper – fantasi og lekenhet. Bli med inn i et brettspill i menneskestørrelse, spekket med overraskelser og magi.

 

Av the Krumple.

Medskapede utøvere: Vincent Vernerie, David Tholander, Léna Rondé, Oda Kirkebø Nyfløtt og Maja Bekken 

Regissør: Vincent Verniere | Dramaturg: Jo Even Bjørke | Scenografi: the Krumple | Lysdesign: Markus Tarasenko Fadum | Kostymedesign: the Krumple | Produsent: Kari Dæhlin

 

Co-produksjon: Teater Innlandet og the Krumple

 

 

 

Varighet: ca 80 minutt

 

Passer for: Ungdom og voksne

 

Støttet av Norsk Kulturfond og Fond for Lyd og Bilde.