Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 20. mars 2020

Sammen vil de treffe deg midt i hjertet.

– Vi tjuvstarter med konsert i Hamar kulturhus. Jeg gleder meg, sier Bertine Zetlitz, som fredag 20. mars inntar Kirsten Flagstad-salen sammen med en av våre aller beste jazzpianister - Bugge Wesseltoft.

Hamar kulturhus blir første stoppested på turnéen - to dager før konserten i Den Norske Opera og ballett står for tur.

Nært og tett på flygelet vil de sammen dykke inn i Bertine Zetlitz’ skattekiste av låter - fra debutalbumet Morbid Late Night Show og hele veien til hennes norskspråkelige og kritikerroste album Tikamp. Sanger som Adore Me, Fate, Twisted Little Star og På kanten vil treffe deg midt i hjertet.

Bertine Zetlitz
Bertine Zetlitz er en av Norges ledende popartister. Gjennom tyve år har hun levert hits som Fate, Girl Like You, og Twisted Little Star. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver/tekstforfatter har gitt henne fire Spellemannpriser - og hyllest såvel blant kritikere som publikum, i inn og utland.
Bertine blir ansett som elektro-pop pionér og med sine historier om sweet injections, apples and diamonds, og det å stå der «på kanten» - har Bertine markert seg om en av de mest solide tekstforfattere.

Bugge Wesseltoft
Siden tidlig 90-tallet har Bugge Wesseltoft bemerket seg sterkt innen for nordisk jazz og nu jazz. Han har samarbeidet med storheter som Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Nils Petter Molvær m.fl. og startet senere den kritikerroste jazzlabelen Jazzland. Bugge Wesseltoft har mottatt utallige priser for sitt arbeide med å skape et moderne og unikt lydbilde av moderne jazz.

Det brede publikum har de seneste årene omfavnet hans utgivelse It´s Snowing on My Piano - som senere er etterfulgt av årlige utsolgte julekonserter i Oslo Konserthus. Bugge Wesseltoft er aktuell med trioen RYMDEN bestående av berømte jazzkolleger Dan Berglund på bass og Magnus Oström på trommer.