Klubbscene Rolf Jacobsen
Fredag, 26. Oktober 2018
Ståkonsert

I fjor slapp Alaska sitt 4. album på 6 år, og med noen av de vakreste låtene vi har hørt fra Alaska noen gang.

Jonas Alaska står bak noen av de mest gripende tekstene i nyere norsk musikkhistorie. Og det er denne evnen til å fortelle historier så vi ser dem med våre egne øyne som har skaffet ham et stort og trofast publikum. Ikke bare her til lands, men også i Europa, der han har turnert i både Sverige, Danmark, Tyskland og England.

I fjor slapp Alaska sitt 4. album på 6 år, med tittelen Fear Is A Demon. Albumet er et dykk ned i de store følelsene, og har fått en fantastisk mottagelse fra anmeldere over hele landet.

Albumet tilfører flere perler til mannens allerede sterke katalog, med noen av de vakreste låtene vi har hørt fra Alaska noen gang.

Alaska har skapt magiske øyeblikk for publikum i inn- og utland siden han debuterte som artist, og på nyåret legger han igjen ut på turné med nye låter og gamle klassikere. En konsert med Jonas Alaska er noe vi kan anbefale alle på det aller varmeste.

Kulturhusets Intimkonserter lar deg komme tett på noen av Norges fremste musikere i Kulturhusets minste sal, Klubbscene Rolf Jacobsen. Tidligere har Intimkonsert-serien hatt besøk av blant andre Jonas Alaska, Kristian Kristiansen, Minor Majority og Erlend Ropstad.