Klubbscene Rolf Jacobsen
Fredag, 23. November 2018
Ståkonsert

Plutselig var Kristian Torgalsen der. Med et knippe låter under armen som Martin Horntveth fikk høre. Dette samarbeidet er blitt et av høstens store debutalbum.

Kristian Torgalsen og Martin Horntveth gikk i studio med flere av landets beste musikere og lagde det som er blitt et av høstens store debutalbum.

I mai 2017 slapp Kristian sin første singel, nydelige «No One Told You», hvor han har med seg bl.a. Nicolai Eilertsen, Olaf Olsen, David Wallumrød, Christer Knutsen, Amund Maarud, Martin Windstad og selvfølgelig Martin Horntveth.

Låta gikk rett inn på P1s spillelister, og Bjørn Eidsvåg la ut en begeistret melding etter å ha hørt den.

– Noen ganger blir jeg veldig glad på norsk musikks vegne. Kristian Torgalsen er veldig bra. «No One Told You» har et melankolsk drag, men er sommervennlig. Han synger dritfint; glitrende timing og står aldri i veien for sangen. Flott produsert. Høres jeg panegyrisk ut, så er det fordi jeg er det. Jeg blir inspirert av dette!, skrev Eidsvåg på Facebook-siden sin. 23.august i år varmet Kristian opp for nettopp Bjørn Eidsvåg på Blå.

Kulturhusets Intimkonserter lar deg komme tett på noen av Norges fremste musikere i Kulturhusets minste sal, Klubbscene Rolf Jacobsen. Tidligere har Intimkonsert-serien hatt besøk av blant andre Jonas Alaska, Kristian Kristiansen, Minor Majority og Erlend Ropstad.