Klubbscene Rolf Jacobsen
Fredag, 12. Oktober 2018
Ståkonsert

Den sympatiske svensken er en av de aller beste Norgesvennene vi har, og nå kommer han til Hamar. Vi gleder oss!

Oscar Danielson er sin egen sjanger, og er av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.

I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

Nå kommer den Stockholm-fødte 46-åringen tilbake med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Kulturhusets Intimkonserter lar deg komme tett på noen av Norges fremste musikere i Kulturhusets minste sal, Klubbscene Rolf Jacobsen. Tidligere har Intimkonsert-serien hatt besøk av blant andre Jonas Alaska, Kristian Kristiansen, Minor Majority og Erlend Ropstad.