Multisal Pauline Hall
Lørdag, 4. Mai 2019
Passer for barn i alder 3 - 5 år.
Gratisbilletter hentes i kiosken på Hamar kino fra lørdag 20. april kl. 13:00. Forestillinger kl. 12:00 og 13:00. Varighet: 40 minutter.

Her kan barna oppleve eventyret om "Prinsessen på erten" som danseforestilling.

Lørdagsbarn er serien som gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis i Multisal Pauline Hall. Denne lørdagen inviterer vi til «Prinsessen på erten», en danseforestilling utviklet av dybwikdans.

Dybwikdans har basert denne danseforestillingen på eventyret Prinsessen på erten av Hans Christian Andersen. Kompaniet har tidligere også arbeidet med H. C. Andersen sine eventyr og ønsker å ivareta eventyrtradisjonen og stimulere til undring og fantasi i samspill med barn. Utøverne gleder seg til dialog og innspill fra barna.

Idéutvikling: Siri Dybwik / Musikk: Nils Christian Fossdal / Utøvere: Gerd Elin Aase og Nils Christian Fossdal / Scenografi: Kit Bjorn Petersen / Søm: Britt Stigen Martinsen og Monica Öhman / Fotografer: Morten Berentsen og Manuel Moreira / Co-produsent: RAS – Regional Arena for Samtidsdans

Forestillingen er støttet av Stavanger kommune, Sandnes kommune, Rogaland fylkeskommune, RAS, UiS, FFUK og komponistenes vederlagsfond.

Arrangør: Hamar kulturhus

BILLETTER:
Du kan hente gratisbilletter i kiosken på Hamar kino fra lørdag 20. april kl 13:00. Vi ber om at avhentede billetter som ikke vil bli benyttet, blir levert tilbake til Hamar kino.