Multisal Pauline Hall
Lørdag, 9. Mars 2019
Fra 3 år
Gratisbilletter hentes i kiosken på Hamar kino fra lørdag 23. februar kl. 13:00.

Velkommen til en vakker og stillferdig forestilling om froskens ferd gjennom vinteren.

Lørdagsbarn er serien som gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis i Multisal Pauline Hall. Denne lørdagen inviterer vi til «Skogen i hjartet», en vakker og stillferdig forestilling om froskens ferd gjennom vinteren, som oppmuntrer til bevegelse og samklang med de minste barna.

«Skogen i hjartet» er basert på en diktsamling av Hanne Bramness.

De som er med: Cecilie Jørstad (skuespiller) og Joel Ring (kontrabass)
Idé og konsept bak teaterforestillingen er utviklet av Cecilie Jørstad.

Andre som har medvirket til produksjonen: Yvonne Wiche Levinsen (bevegelseskoreografi), Biba S. Jelusic (scenografi), Yifan Wang (scenografi/kostyme) og Agnethe Tellefsen (lysdesign).

Arrangør: Hamar bibliotek, Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene og Hamar kulturhus

Arrangementet er en del av Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene.
Informasjon om festivalen og det øvrige festivalprogrammet: www.nordiskpoesifestival.no

BILLETTER:
Du kan hente gratisbilletter i kiosken på Hamar kino fra lørdag 23. februar kl 13:00. Du må hente ut billetter innen fredag 8. mars. Vi ber om at avhentede billetter som ikke vil bli benyttet, straks leveres tilbake til Hamar kino.