Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 24. Mars 2018
21:00-23:00
Billettsalget starter mandag 29. januar kl 12:00 // NB! Ståkonsert

Med over 20 år på turné er Vassendgutane et av Norges mest populære liveband. Nå besøker de endelig Hamar kulturhus for å levere festcountry på sitt beste.

«Helane i taket» er navnet på Vassendgutane sin nye turné for 2018, og med 22. turnésesong i orkesteret sin historie, spår gutta i bandet at året i vente vil bli et av tidenes beste for Vassendgutane.

I løpet av våren 2018 slipper bandet nytt album og er nå i full aktivitet i studio med innspilling av nye sanger. De lover både fine ballader og fengende allsangs-låter.

Med «Helana i taket»-turneéen vil fortsatt det visuelle inntrykket og de klare gode lydbildet stå i fokus. De nye sangene, krydra med Vassenggutane sine store hits, vil sette rammene for turnéen og konserten i Hamar kulturhus.

I starten av februar slipper «blodfan» Kristian Djupnes, sin egen singel, «400 Saudehaud», som Vassendgutane har produsert for den populære «Farmen»-deltakeren. Dette er en fengende melodi som blir urfremført av Kristian og bandet i Bergen 3. februar.

Konserten i Hamar blir en festkveld inn i påskeferien, så nå er det bare å sikre seg en billett og glede seg til konsert lørdag 24. mars. Og skal man tro en av bandets sine faste arrangører, Lindesneshallen, så bør man ikke vente for lenge med å sikre seg en plass salen:

«No har eg booka Vassendgutane for den sjuande gongen, med fellesnemnar at samtlege konsertar har blitt utselde i god tid før karane er komne fram.»