Dr. Bergland Bryter Taushetsplikten

Vinner av Årets Standup-komiker under Komiprisen 2017 Jonas Kinge Bergland kommer til Hamar kulturhus!

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 11. november
Tid: kl 20:00
Varighet: ca 75 min

NB! Billettsalget starter fredag
8. september kl 10:00

UTSOLGT

På dette arrangementet gjelder Kulturkort for Ungdom - et tilbud fra Hedmark Fylkeskommune som gir ungdom fra Hedmark i alderen 13 - 21 år, med gyldig Kulturkort, rabattert pris. Kulturkort for Ungdom er gratis og kan bestilles her

En god latter forlenger livet!

Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin».

Dine symptomer: støl i magemusklene, sliten i kjevemusklene, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, økt pusteevne, hjertet slår fortere, harmoni, avspenning og generell velvære.

Diagnose: du er i ferd med å le deg i hjel av «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Jonas Kinge Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Gjorde seg også bemerket med andreplass i 2016-utgaven av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».

Dette sa pressen etter den forrige forestillingen:

Dagbladet – Dr. Bergland burde fås på blå resept

Aftenposten – En fastlege som kurerer