logo

Meny

GotoGuta - Frikar

Akrobatikkalarm! FRIKAR er tilbake med ny, spenstig forestilling! Hallgrim Hansegård har utforska det gamle stølslivet. Hva brukte de tiden til før mobilen kom?

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Lørdag 4. november
Tid:   Kl. 19:30

Varighet: 55 min., ingen pause 

UTSOLGT

Spenn fast setebeltene, her er FRIKAR tilbake med en ny og modig forestilling.
Hva gjorde budeiene når guttene var i bygda - og hva gjorde guttene når jentene var i fjøste? Hva gjorde kjedelige stunder til kreative stunder?

I GotoGuta, som betyr gutter fra ei «goto», stien mellom to skigarder, får du hallingversjonen av «Backstreet boys»… og slik oppstod «hulling».

I GotoGuta inviterer Hallgrim Hansegård, Ådne Kolbjørnshus, Vetle Springgard og Andris Hemsing deg med til ei tenkt stølsgoto hvor de slår i hel tiden med surrealistiske påfunn.  '"GotoGuta", valdresdialekt for ‘Backstreet Boys’, er en studie i gruppedynamikk og fysisk kontakt mellom gutter. Danseglede, hardingfele og noe du aldri har sett før…

Hallgrim Hansegård etablerte FRIKAR i 2006 for å skape samtidskunst basert på eldgammel kunnskap. Forestillingene hans er spilt i 30 land og i utallige tv-kanalar, og i 2013 fikk han sølvprisen under Prix Italia. Han har lært av de gamle mestrene, pustet støvet av sjeldne skrifter og han søker alltid etter ny kunnskap om mennesket og nye samarbeidsformer.

På dette arrangementet gjelder Kulturkort for Ungdom, som gir ungdom fra Hedmark i alderen 13 - 21 år, med gyldig Kulturkort, rabattert pris. Kulturkort for Ungdom er gratis og kan bestilles her

 

UTSOLGT

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50