Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 30. November 2018

”Briljant”, ”gnistrende” og ”uten dødpunkter” er anmeldernes dom over Henriette Steenstrup og John Brungots humorshow ”Åpent forhold”.

Endelig får vi oppleve to av Norges aller morsomste komikere sammen på scenen. I dette showet briljerer skuespillerne med sine treffsikre karakterer og parodier fra den norske kjendisfloraen. Det blir friske fraspark, dans og sang – med seg på scenen har de fullt band. Regien er ved Bjarte Hjelmeland.

Show + middag?

Lag en ekstra hyggelig helaften med middag på Café Valuta før eller etter forestilling! Kjøp billettpakke med 2 - eller 3 -retters middag* og billett:

- 2- retters kun kr 349,- + billettpris (kr 445 inkl avgift)

- 3- retters kun kr 449,- + billettpris (kr 445 inkl avgift)

Vi anbefaler å komme til Café Valuta innen kl.16:00 så du kan nyte maten før show kl. 18:30.

*Valgfrihet fra Kulturmeny med innslag fra de populære og kritikerroste fusion-menyene til Hai Hang – der hvor øst møter vest med lokale råvarer fra Innlandet.

Når du har kjøpt billettpakke med middag og forestilling vil du motta en e-post fra Café Valuta med mer informasjon om bordbestilling.

For mer info om meny eller bordreservasjon ta kontakt med
Café Valuta på tlf 48 32 43 24 eller e-post post@cafevaluta.no