Hva for en klovn er jeg - av og med Tom Styve

Med "Hva for en klovn er jeg" har Tom Styve laget en underholdende og personlig forestilling hvor han hedrer sitt forbilde, Rolf Just Nilsen.

Sted: Teater Innlandet scene
Dato: Fredag 8. desember
Tid:    Kl. 19:00

Varighet: 1 time og 15 min.

KJØP BILLETT

Skuespiller Tom Styve er født for sent. Akkurat for sent til å få oppleve sin store helt, Rolf Just Nilsen - den allsidige og talentfulle skuespilleren som døde på scenen bare 49 år gammel.

Med Hva for en klovn er jeg har Tom Styve laget en underholdende og personlig forestilling hvor han hedrer sitt forbilde. Han forteller om sitt forhold til Rolf Just Nilsen og tar oss med tilbake til revyens gullalder med sanger og revynumre.

Gjennom standup, egne betraktninger, parodier og krumspring blir vi godt kjent med Tom som en seriøs klovn som alltid har ønsket å stå på scenen.

Med seg har han musikerne Frode Berntzen, Ronny Ødegaard og Morten Strypet.

Velkommen til en morsom, rørende og musikalsk førjulskveld i teatret!

Baren er åpen fra en time før forestilling.
Lag en ekstra hyggelig helaften med middag i Café Valuta etter forestillingen! Kjøp billettpakke med 2-retters julemiddag* og billett til kun kr. 529,- inkl. avg. (med forbehold om kapasitet, må forhåndskjøpes)

*Klassisk juletallerken med ribbe, og hjemmelaget riskrem til dessert.

Regissør: Tom Sterri / Medregissør: Janne Langaas / Kapellmester: Frode Berntzen / Gitar: Frode Berntzen
Piano: Ronny Ødegaard / Bass: Morten Strypet

Arrangør: Teater Innlandet