Intimkonsert: Ine Hoem + support: Indianas Loss

Ine Hoem slapp tidligere i år albumet Moonbird og høstet gode tilbakemeldinger fra inn og utland. 15. september slipper hun singelen "Finish Line" og starter sin turne i London. I november kan du høre henne i intimkonsert-serien i Kulturhuset.

Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen
Dato: Fredag 24. november
Tid:    Kl. 22:00
Varighet: ca. 75 minutter

Ståkonsert

KJØP BILLETT

Ine Hoem har satt et tydelig fotavtrykk de siste årene, både som låtskriver og artist. Låten "This Year" har passert gullstatus og suser på vei mot 3 millioner streams for øyeblikket. Hennes siste album, "Moonbird", har åpnet dørene til et enda større publikum, og nå legger hun ut på turné med bandet sitt.

- Jeg elsker skrive og innspillingsprosessen, men det å møte publikum og få spille sangene live, er uten tvil det mest givende for meg. Folk får høre alle Moonbird-sangene og This Year med det fine bandet mitt! Vi har spilt konserter hele sommeren, og jeg synes virkelig vi har et bra sett til publikum.

15. September, samme dag som turnéstarten i London, slipper Ine Hoem også singelen "Finish Line". Låten er innspilt på Giske utenfor Ålesund, og produsert i samarbeid med Lars Hustoft.

- Finish line er sangen er til alle som bærer på noe vanskelig, som sliter med å si det høyt og som føler seg alene. Den kom til meg en dag i skrivestudioet, og det føltes som om den var så klar for å komme ut i verden. Noen veldig få ganger er det slik at sanger bare kommer, lett og i et helt stykke. Jeg håper den finner sin plass i verden og hos de som trenger den.

Etter stor suksess med intimkonserter i Klubbscene Rolf Jacobsen i fjor høst, fortsetter Hamar kulturhus serie-konseptet og inviterer til eksklusive konserter hvor du kommer tett på musikerne. Denne gang med Ine Hoem.

KJØP BILLETT

Indianas Loss stiller som support denne kvelden, som noen liker å kalle Norges svar på First Aid Kit. De er inspirert av egne erfaringer og de største heltene fra 1950-tallet, som Elvis, James Dean, Marilyn Monroe og John F. Kennedy.

Hamar Kulturhus
Torggata 100