Klubbscene Rolf Jacobsen
Fredag, 24. November 2017
Ståkonsert

Ine Hoem slapp tidligere i år albumet Moonbird og høstet gode tilbakemeldinger fra inn og utland. 15. september slipper hun singelen "Finish Line" og starter sin turne i London. I november kan du høre henne i intimkonsert-serien i Kulturhuset.

Ine Hoem har satt et tydelig fotavtrykk de siste årene, både som låtskriver og artist. Låten "This Year" har passert gullstatus og suser på vei mot 3 millioner streams for øyeblikket. Hennes siste album, "Moonbird", har åpnet dørene til et enda større publikum, og nå legger hun ut på turné med bandet sitt.

- Jeg elsker skrive og innspillingsprosessen, men det å møte publikum og få spille sangene live, er uten tvil det mest givende for meg. Folk får høre alle Moonbird-sangene og This Year med det fine bandet mitt! Vi har spilt konserter hele sommeren, og jeg synes virkelig vi har et bra sett til publikum.

15. September, samme dag som turnéstarten i London, slipper Ine Hoem også singelen "Finish Line". Låten er innspilt på Giske utenfor Ålesund, og produsert i samarbeid med Lars Hustoft.

- Finish line er sangen er til alle som bærer på noe vanskelig, som sliter med å si det høyt og som føler seg alene. Den kom til meg en dag i skrivestudioet, og det føltes som om den var så klar for å komme ut i verden. Noen veldig få ganger er det slik at sanger bare kommer, lett og i et helt stykke. Jeg håper den finner sin plass i verden og hos de som trenger den.

SUPPORT: Indiana's Loss
Indiana's Loss med Mahtab Afrikan (19) og Beathe Leren(19) har med musikken sin fokus på å kombinere sjangere og stiler. Jentene fra Toten er innom jazz, blues, pop og soul, og i tillegg til å kombinere old school musikk med nytenking, tar de inspirasjon fra 50-60 tallets ikoner.

I tre år har Indinana’s Loss jobbet med albumet/demoen med navnet Indiana's Loss. Av disse låtene er det tre som har blitt utgitt, og singlene «Aaron», «Lookin' for a fight» og «Nothin' to hide» er tilgjengelig på Spotify, Itunes og NRK P3 Urørt.

Låtene går jevnlig på både Radio Toten, NRK P1 og NRK P1 Hedmark og Oppland. Etter mange intervjuer og opptreden på Innlandsscenen i april 2016, ble Indianas Loss en del av NRK P1 sin faste spilleliste.

Etter stor suksess med intimkonserter i Klubbscene Rolf Jacobsen i fjor høst, fortsetter Hamar kulturhus serie-konseptet og inviterer til eksklusive konserter hvor du kommer tett på musikerne. Denne gang med Ine Hoem.