Janitsjarbyen ved Mjøsa

Boka om «Janitsjarbyen ved Mjøsa» skal være historielagets årbok for 2017. I forbindelse med bokutgivelsen holdes det en storstilt mønstring med byens janitsjarkorps.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Lørdag 18. november
Tid:   12:00 - 16:00
Kl. 12:00 Vang skolekorps, hovedkorps, juniorkorps og aspiranter
                Hamar Janitsjarskoles juniorer og aspiranter.
Kl. 14:30  Triolen

KJØP BILLETT

"Janitsjarbyen ved Mjøsa" kommer fra trykkeriet 15. november, og det feires med en storstilt janitsjarkonsert. Forfatter er Geir Vestad, Tove Myrvold klargjør boka med diverse bilder og bokkomiteen består av Inge Tilleraas, Steinar Brubakk og Henning Børresen.

Det blir to konserter:
Kl. 12:00 kan du høre Vang skolekorps, hovedkorps, juniorkorps og aspiranter. Hamar Janitsjarskoles juniorer og aspiranter.

Kl. 14:30 er det den tradisjonelle Triolen som holdes for 54. gang.
I Triolen deltar Toneheimkorpset sammen med Hamar Jente- og Guttekorps og Hamar Ungdomskorps.

Programleder for lørdagskonsertene er Ingrid Stenersen.

Korpsmønstringen skal belyse historien vi må ta vare på, og et sterkt ønske om at vi fortsatt skal ha et aktivt janitsjartilbud til glede for alle i byen.
Det blir en utstilling i foajeen i Kulturhuset fra 1. november som vil vise byens korpshistorie.

Arrangør: Hamar Janitsjarskole

KJØP BILLETT