Galleri Hamar kulturhus
Lørdag, 17. November 2018
Det blir framført tre ulike minikonserter. Du kan velge å kjøpe billetter til alle tre (Full pakke) eller kun én eller to av konsertene. Hvis du kjøper "Full pakke" får du tre konserter for prisen av to.

Her kommer publikum tett på Arve Tellefsen som spiller 3 korte, ulike konserter. Med hans unike formidlingsevne både musikalsk og verbalt vil dette bli et helt spesielt Klassisk øyeblikk.

Å oppleve klassisk musikk trenger ikke å være lange kvelder i mørke saler. Utvalgte lørdager, midt på dagen, inviterer vi til korte, uformelle møter med klassisk musikk av høy kvalitet i Galleri Hamar kulturhus. Denne lørdagen møter du Arve Tellefsen.

I mer enn 60 år har Tellefsen begeistret publikum. Fra Ole Bull via Johannes Hansen og Valdresmarsjen; fra Knutsen & Ludvigsen til Carl Nielsen og Sjostakovitsj har han elegant ledet oss gjennom ulike tidsepoker og stilarter.

Dagens konsert blir et tverrsnitt av en unik karriere. Med sin personlige og lune form vil han også vise de ulike sidene ved det å være musiker i mer enn 6 tiår.

Dagens konsertopplevelse blir helt utenom det vanlige, og gi et innblikk i Arve Tellefsens spennende liv som musiker fra Musikkskolen på Bakklandet i Trondheim til Carnegie Hall i New York.

Arve og Ole Christian Haagenrud på piano.

Info om billetter

Serien «Klassiske øyeblikk» er en annerledes måte å oppleve klassisk musikk på. Artisten fremfører tre ulike minikonserter på 20 minutter hver. Du kan velge å oppleve alle tre eller stikke innom for kun én eller to av dem - hvilke «øyeblikk» som passer deg best avgjør du. I pausene blir det servert forfriskninger og litt å bite i.

Én konsert – kr 125 inkl avgift
Full pakke (alle tre konserter) – kl 325 inkl avgift