Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 4. August 2018

Silje spiller klarinett. Emil spiller baryton. -Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke.

Det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt.

Korps er en hyllest til korpslivet i bygd og by. Knut Nærums tekst er varm og full av humor.

Og når vi spiller under hele Innlandets festspill fyller vi selvsagt scenen med Innlandets ypperste korpsungdom!

Det er en glede å få samarbeide med Festspillene i Elverum, og for alle som liker Knut Nærums tekster er dette en gylden anledning til å få oppleve hans Ibsenprisen-nominerte manus, skrevet for Teater Innlandet, til ære for hele korpsbevegelsen.

Velkommen til storslått festspill-teater i Hamars storstue!

Her kan du se en smakebit fra forestillingen.

Av Knut Nærum | Med: Tom Styve og Ida Holten Worsøe | Regi: Janne Langaas | Scenografi: Kristin Bengtson | Lysdesign: Kåre Nordseth | Komponist Teater Innlandets Marsj: Øivind Roos

Forestillingen er støttet av Sparebankstiftelsen Hedmark.
Offisiell samarbeidspartner er Eidsiva.

På dette arrangementet gjelder Kulturkort for Ungdom, som gir ungdom fra Hedmark i alderen 13 - 21 år, med gyldig Kulturkort, rabattert pris. Kulturkort for Ungdom er gratis og kan  bestilles her: http://kulturkorthedmark.no/