Hamar bibliotek
Torsdag, 29. November 2018
Obs; biblioteket avd. VANG

Velkommen til førjulshygge på Vang bibliotek!

De litterære juleheftene fra 1880 til i dag bobler over av kulturhistorie og er en vandring i skiftende samfunnsliv og tidsånd. Det vet Tom Brenne, mannen som har tatt et dypdykk ned i de gamle litterære juleheftene og står bak praktboka "Norske julehefter". Veroniva Karlsen, NTB

Boka "Norske julehefter " forteller historien om de litterære juleheftene i Norge. Juleheftene har vært en del av norsk julefeiring gjennom nesten 130 år. For norske forfattere og bildekunstnere var juleheftene en viktig arena for å få formidlet og presentert sine verk.

Tom Brenne kommer til Vang denne kvelden for å fortelle og komme med utdrag fra boka si. Han vil ha fokus på bidragene fra Hedmark. Ingen andre fylker har gitt ut så mange julehefter som Hedmark, ca 50 titler!

Arrangør: Hamar bibliotek