Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 22. November 2018
20:30-22:00

Dette arrangementet har ekstraforestilling. Klikk «kjøp billett" for å velge tidspunkt. Sissel kyrkjebø opptrer kl 18.00 og 20.30, 22.november.2018

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.  

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

Sissels jul 2017 ble en stor suksess med utsolgte konserter over hele Norden. 
«Ingen ekte jul uten Sissel.» Bergens Tidende 5/6

"Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg»
Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017

Sissel turnerer med et stjernelag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert som spenner fra klassiske julesanger til soul –og gospelperler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt.