Åpen og ærlig Bjarte til Kulturhuset

Fredag 22. november kan publikum se en helt ny side av komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim i Hamar kulturhus.

Ærlig om angst: Bjarte Tjøstheim utleverer seg selv i sin nye forestilling "Det går betre no" i Hamar kulturhus fredag 22. november.

Han er kanskje mest kjent som medprogramleder i Radioresepsjonen. Nå teaterdebuterer komiker og skuespiller, Bjarte Tjøstheim, med en personlig og selvironisk forestilling om hvordan det er å leve med angst. For hvordan kan man leve av å være komiker og utlevere seg selv - når man innerst inne er engstelig av natur?

I soloforestillingen «Det går betre no» forteller Bjarte personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme å redda han når livet er på sitt alle mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Forestillingen har fått strålende kritikker fra pressen. Vårt land melder at «i en blanding av tragikomiske situasjoner og kloke refleksjoner klarer Bjarte Tjøstheim å si noe viktig om hvordan det er å leve med angst.», mens Dagsavisen omtaler forestillingen som «nær og sår (…) om livets store utfordringer».

Fredag 22. november står Bjarte Tjøstheim på scenen i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus.

Billetter i salg fra og med torsdag 31. januar på Hamar kulturhus sine nettsider.

Bjarte Tjøstheim - Det går betre no
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus
Dato: fredag 22. november 2019
Tid: kl 19:00