logo

Meny

Are Kalvø til Kulturhuset

Forfatter og komiker, Are Kalvø, kommer til Hamar kulturhus med showet «Hyttebok frå helvete» torsdag 7. november. 

Den prisbelønna komikeren, Are Kalvø, er en nordmann som, ifølge seg selv, ikke funker. Han hater naturen. Derfor har han motvillig forsøkt å lære seg å elske den. 

Forsøket ble til boka, «Hyttebok frå helvete», som tar et oppgjør med nordmenns merkelige forhold til naturen. I 2018 gikk boka til topps på salgslistene og mottok strålende kritikker, blant annet fra Aftenposten, som skriver: «hylende morsomt om naturopplevelser».  

Nå har boka blitt til show og torsdag 7. november kan publikum både oppleve og møte Are Kalvø, når han kommer til Hamar kulturhus for stand-up og boksignering med «Hyttebok frå helvete»

Kjøp billetter nå

Hva har skjedd? 
Kalvø forteller selv at han for noen år tilbake begynte å miste venner til naturen. Gode venner, som tidligere alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilder av skispor, og i fullt alvor si sånt som at det er bare i møte med naturen at du forstår hvor liten du er. 

En dag måtte Kalvø innse at han ikke hadde en eneste Facebook-venn igjen, som ikke hadde lagt ut et eneste bilde av seg selv på et fjell, og for første gang siden han ble tvunget til slik på skolen, la Are Kalvø derfor ut på tur – på sko og til fots – for å finne igjen vennene sine. Og for Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.
 
Resultatet ble «Hyttebok frå helvete», en svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen, og publikum kan glede seg til en kveld med stand-up i ypperste klasse. 

 

Hyttebok frå helvete
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus
Dato: torsdag 7. november 2019
Tid: 19.00

Billetter i salg på Hamar kulturhus sine nettsider fra og med torsdag 28. mars kl 10:00