Avlyser konsertene i Kulturhuset

Ingrid Bjørnov har fått kreft og avlyser sine to planlagte konsertforestillinger i Hamar kulturhus torsdag 15. mars. Alle kjøpte billetter blir refundert.

Med forestillingen «Steinway to Heaven» skulle Bjørnov underholdt publikum med sitt femte soloshow i Kirsten Flagstad-salen torsdag 15. mars kl 19:00 og kl 21:00. Nå avlyser hun hele vårens turné grunnet kreft.

Bjørnov fikk en kreftdiagnose én uke før premieren på sitt nye show i fjor. Hun ble raskt tatt hånd om av helsepersonell og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra, og gjennomførte resten av høstturnéen.

Nå har Ingrid Bjørnov fått beskjed om at kreften har kommet tilbake, og er nødt til å avlyse resten av turnéen, slik at hun raskt får gjennomført nødvending behandling.

Det betyr at 34 forestillinger og flere utsolgte hus blir berørt, deriblant Hamar kulturhus torsdag 15. mars. Alle som har kjøpt billetter til forestillingene i Hamar kulturhus får refundert billettene.

Refusjon av kjøpte billetter
Publikum som har kjøpt billetter via nett får refundert billettutgiften direkte.
Innen 2-5 virkedager skal beløpet komme inn på den kontoen kjøpet ble belastet.

Publikum som har kjøpt billetter på Kulturhuset må henvende seg i billettluka til Hamar kino for å få disse refundert. Husk å ta med billettene. Refusjonen må gjøres innen 15. mars.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført her.Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

Ingrid har følgende kommentar til situasjonen:

Så kom kreften.

Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten.

Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill.

Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turnéen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake.

Ingrid.