Bli med på årets pepperkakeutstilling!

Vi inviterer store og små pepperkakeentusiaster til å melde seg på årets pepperkakekonkurranse. Bidragene vil stå utstilt i Kulturhuset i hele juleperioden og påmeldingsfristen er 24. november.

Bli med og lag noe til årets flotte og fantasifulle pepperkakeby. Inviter venner til en artig kveld og sett fantasien løs med å lage et bidrag eller flere til årets pepperkakeby. Vinnerne stikker av med av med flott byopplevelse, levert av Hamar sentrum, og en forestilling i Hamar kulturhus.

Årets tema: HAMAR - byen i mitt hjerte

Pepperkakehus-konkurransen er åpen for både barn og voksne.

Påmeldingsfrist: 24. november

For påmelding og mer informasjon om konkurransen, send e-post til programansvarlig i Hamar kulturhus , Mocci Ryen: mocci.ryen@hamar.kommune.no

Alle bidrag stilles ut i Hamar kulturhus og det blir en høytidelig åpning av Pepperkakebyen samme dag som julegrantenningen på torget lørdag 2. desember.

Arrangør: Hamar sentrum og Hamar kulturhus

Pepperkakehus-konkurransen er en del av
Jul i Kulturhuset - 26. november til 18. desember