Bli med på tegnekonkurranse!

Vis oss din regnbue og vinn billetter til neste familieforestilling fra Riksteatret!

Bruk fantasien! Tegn, mal eller ta et bilde av din regnbue og lever den til skranken i Hamar bibliotek innen tirsdag 23. januar kl 19:00, med navn, alder, telefonnummer og e-postadresse.

Da er du med i trekningen av 4 gratisbilletter til neste familieforestilling fra Riksteatret, "Georgs magiske medisin", i Hamar kulturhus høsten 2018.

Ditt bidrag vil stå utstilt i Hamar kulturhus i forbindelse med generalprøven og turnépremieren av Trollmannen frå Oz onsdag 24. og torsdag 25. januar.

Vinn musikaltur til London!
Hvis du også laster opp bildet ditt på Instagram med #trollmannenfraoz og #riksteatret, kan du bli en heldig vinner av en reise for to til London med billetter til musikalen «The Wicked».
Les mer om konkurransen på Riksteatret sine hjemmesider

Turnépremiere utsolgt
Et par røde blinkende sko, en gul brosteinsvei og sangen "Somewhere Over the Rainbow" har gjort "Trollmannen fra Oz" til en av verdens mest berømte musikaler. Nå kan du oppleve klassikeren med 12 sangere, musikere og dansere på scenen, når Riksteatret har turnépremiere på Trollmannen frå Oz i Hamar kulturhus, torsdag 25. januar!

Turnépremieren er nå utsolgt, men det er fremdeles ledige billetter til generalprøven på Trollmannen frå Oz, onsdag 24. januar i Hamar kulturhus