CC Cowboys med eksklusiv konsert i Hamar kulturhus.

2. oktober slipper CC Cowboys sitt nye album «Elsket for alltid» og markerer dette med en eksklusiv konsert i Hamar kulturhus lørdag 3. oktober.

2020 skulle bli året CC Cowboys markerte sitt 30-årsjubileum som band, men det satte Covid-19 viruset en stopper for. Først ble sommerens konserter avlyst og nylig valgte bandet i samråd med apparatet rundt seg å avlyse høstens konserter også.

Dette til tross, bandet har gjort alt annet enn å ligge på latsiden.

CC Cowboys startet markeringen av 30-årsjubileet sitt allerede i januar da de inviterte 50 fans fra hele Norge til en eksklusiv intimkonsert i Atlethic Sound studio i Halden, der bandet spilte inn sine tre første album.

Konsertfilmen herfra vil vises på NRK i løpet av høsten.

Tiden i Halden resulterte også i et nytt studioalbum som har fått tittelen «Elsket for alltid» og slippes 2. oktober. Albumet inneholder singlene «Kom deg løs» og «Våre liv» som har fått tung radiorotasjon gjennom sommeren.

Billetter er tilgjengelige fra kl. 10:00 fredag 18. september: Billetter CC Cowboys

CC Cowboys / Kirsten Flagstad-salen / Dato: lørdag 3. oktober / Tid: kl 21:00 / Varighet: 90 min