Daniel Kvammen kommer til Klubbscena

Med låter som «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Som om himmelen revna» i spissen, var albumet «Vektlaus» på alle anmelderens best-of-liste når vi skriver desember 2017. Torsdag 26. april besøker endelig Daniel Kvammen Klubbscene Rolf Jacobsen og Hamar kulturhus.

Etter et eventyrlig debutår i 2015, hvor det tre ganger Spellemann-nominerte albumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» plasserte Daniel Kvammen for alvor på det norske musikkartet.

Daniel Kvammen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger. Og med sitt nye album «Vektlaus» nådde euforien nye høyder i 2017. Daniel Kvammen nådde stjernestatus hos både publikum og kritikerne.

Daniel Kvammen
Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen, Hamar kulturhus