Det blir ekstraforestilling

Billettene går unna til «Thank You For The Music: Vi elsker ABBA» i Hamar kulturhus. Nå er det satt opp ekstraforestilling samme dag, 24. februar 2018.

KUN FÅ BILLETTER IGJEN: Den populære showforestillingen i Hamar kulturhus er snart utsolgt. Foto: Fredrik Arff / Grafisk Over Norge

Det er ikoniske Inger Lise Rypdal, Stjernekampvinner Rita Eriksen, Stavangerkameratenes Tommy Fredvang, musikalstjerne Jannike Kruse og ”The Voice”-vinner Knut Marius Djupvik som deler scenen i det storslåtte hyllestshowet til den legendariske svenske gruppen. Sammen skaper de musikalsk magi av ABBAs mange hits.

Showet, som har fått strålende kritikker, er blitt godt mottatt av Hamar-publikummet, og forestillingen 24. februar 2018 kl 18:00 er snart utsolgt.  Det er derfor satt opp en ekstraforestilling sammen dag kl 20:30.

Billetter til ekstraforestilling ligger ute for salg på Hamar kulturhus sine nettsider.

Sikre deg billetter til ekstraforestillingen nå!

Thank You For The Music: Vi elsker ABBA!
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 24. februar
Tid: kl 18:00(FÅ BILLETTER) og kl 20:30 (Ekstraforestilling)