logo

Meny

Didrik Solli-Tangen til Kulturhuset med Carmen

Operasanger Didrik Solli-Tangen spiller en av historiens mest kjente operaskikkelser når han besøker Hamar kulturhus lørdag 12. oktober med teaterkonserten Carmen

Mange husker hvordan han berørte det norske folk med Tårnarien fra Tosca i NRK-serien Stjernekamp i 2017. Dommerpanelet fikk hakeslepp, publikum fikk frysninger og Dagbladet trillet terningkast 6 for hans imponerende opptreden. 

Nå tolker han rollen som Don José, elskeren til Carmen og en av historiens mest kjente operaskikkelser, i en forkortet, dramatisert versjon av Georges Bizets berømte opera, Carmen. 

I rollen som Carmen ser vi Natalia Kawalek, en internasjonalt anerkjent mezzosopran, og skuespiller Espen Beranek Holm er med som forteller. 

Lørdag 12. oktober kan publikum oppleve teaterkonserten i Kirsten Flagstad-salen. 

Kjøp billetter til Carmen nå

 

Komprimert musikkteater
Med utgangspunkt i Georges Bizets berømte opera, fortelles historien om Carmen og Don José som lever i dagens Europa. Alle de kjente operaariene er med, og den originale handlingen veves inn i et delvis nyskrevet materiale, understøttet av en pianist og et mindre strykeorkester. 

Dette er komprimert musikkteater i en enkel visuell setting, der Espen Beranek Holm som nattklubbeier blir øyevitnet, den som forteller oss hva som skjedde når Carmen kom til vår by. 

Michaela spilles av Silvia Moi, kjent fra filmen «Tryllefløyten», regissert av Kenneth Branagh. Andre medvirkende er Ludvig Lindström i rollen som Escamillo, Petter Kragstad som pianist og NOR59 Kammerorkester. Christian Ranke er tekstforfatter, og Ola Beskow regissør. 


Carmen
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 12. oktober
Tid: kl 19:00

Billettsalget starter fredag 5. april kl 10:00 på www.hamar-kulturhus.no

 

Se Didirik Solli-Tangen fremføre Tårnarien fra Tosca under finalen i Stjernekamp i 2017: