Doktor Proktors verden til Kulturhuset

Fra og med torsdag 14. september kan du oppleve de fantastiske dyrene fra Jo Nesbøs bøker om Doktor Proktors verden i Galleri Hamar kulturhus. Til utstillingsåpningen kommer Doktor Proktor-oppleser, Ivar Neergaard, og holder høytlesning og omvisning for barna.

Jo Nesbøs barnebøker med «Doktor Proktor» har blitt en kjempesuksess i både inn- og utland. I forbindelse med den tredje boken i serien, lagde Naturhistorisk Museum og Aschehoug en fantastisk utstilling for alle barn i alderen 5 til 105 år. Utstillingen ble meget populær og ble sett av over 220 000 personer.

Nå kommer utstillingen endelig til Hamar og Galleri Hamar kulturhus, og publikum kan få nærkontakt med fantsidyr- og vesner som til nå har vært uoppdaget og skjult for offentligheten.

«Doktor Proktors Sensasjonelle Samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes» åpner torsdag 14. september kl 10:00 i Galleri Hamar kulturhus og utstillingen står til 4. november.

Populær oppleser til åpningen
Til utstillingsåpningen kommer den meget populære
og erfarne oppleseren, Ivar Neergaard, mest kjent
som stemmen bak Doktor Proktor-bøkene.
Lydbokforlagets lyttere kåret i 2012 Nergaard til
beste lydbokinnleser både innen barne- og
voksenlitteratur.

Neergaard skal under åpningen torsdag 14. september kl 10:00 ha høytlesning fra bøkene og ha omvisning blant de ganske så gufne dyrene: som den enorme rotte-etende mongolske vannrotta (som visstnok holder til i Oslos kloakksystem), den utspekulerte Rev Constrictor, den grusomme og tre meter høye Månekameleonen (som drømmer om verdensherredømme) – og mange flere.

Doktor Proktors Sensasjonelle Samling
av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes