DumDum Boys inntar Kulturhuset!

Som en av de største i norsk rock, viser Prepple, Kjartan og kompani år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle DumDum-bikkja til anklene en gang. Med 40 års rockemusikk i bagasjen blir dette en kveld med trøkk i Kirsten Flagstad-salen!

Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved DumDum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen, og det er nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til DumDum Boys.

De startet i 1978 som punkbandet Wannskrækk, men valgt i 1985 å skifte navn. Som et kompromiss ble DumDum Boys valgt, etter en låt fra Iggy Pop´s Idiot. Debutalbumet Blodig alvor kom i 1988, og året etter kom megahitten Splitter Pine som ble deres store gjennombrudd. Etter det har det blitt en rekke bejublede album og priser; som Spellemannspriser, Årets Spellemann, Heddapriser, Gammleng-priser, Sør-Trøndelag fylkeskommunes kulturpris og Alf Prøysens ærespris for å nevne noen.

Etter seks års platepause ga DumDum Boys ut albumet Armer og bein høsten 2018. Løsøre som kom i 2019, er ei samleplate med låter som har falt utenfor bandets ordinære album, men som også har to nye låter.

Nå står de endelig på scenen i Hamar kulturhus!

Billettsalget åpner fredag 7. februar kl. 10:00

Kjøp billetter her!