Eidsvåg og Dagsland til Kulturhuset

To av landets mest folkekjære artister legger ut på turné sammen og lørdag 19. oktober står Hamar kulturhus for tur. Billetter er i salg nå.

Bildetekst: Sigvart Dagsland og Bjørn Eidvåg skal levere en gåsehud-fremkallende kveld i Hamar kulturhus lørdag 19. oktober. Foto: Anne Valeur

Høsten 2019 slår to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen når Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland legger ut på en omfattende høstturné sammen.

Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld.

- Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt, sier Sigvart Dagsland.

Eidsvåg ser også stort fremtil å legge ut på veien med Dagsland

- Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang.

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

Kjøp billetter til konserten lørdag 19. oktober nå