Ekstraforestilling med Dr. Bergland

Årets Standup-komiker under Komiprisen 2017, Jonas Kinge Bergland, kommer til Hamar kulturhus med ny kritikerrost forestilling lørdag 11. november. Nå er billettsalget til ekstraforestillingen også igang!

Etter suksessen med forestillingen «Dr. Bergland og den alternative medisinen» er Jonas klar med sin splitter nye forestilling, «Dr. Bergland Bryter Taushetsplikten».

Forestillingen hadde premiere på Latter våren 2017 og har slått alle salgsrekorder. I Oslo er det lagt ut over 50 forestillinger og solgt over 10.000 billetter. Aftenposten ga showet terningkast 6 og skrev «…sant, sårt og sykt morsomt (….) en fastlege som kurerer». Dagbladet var like begeistret, og erklærte at «Dr. Bergland burde fås på blå resept».

Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia
utenfor Oslo. I 2017 vant han prisen for «Årets Standup-komiker» under Komiprisen. Han har også gjort seg bemerket med andreplass i 2016-utgaven av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».

Lørdag 11. november er Bergland klar for Kirsten Flagstad-salen, hvor publikum får oppleve en livsforlengende aften og humor på blå resept.

Billettene til den første forstillingen ble raskt revet vekk, og det er nå kun noen få enkeltseter igjen.

For å møte etterspørselen setter Hamar kulturhus derfor opp ekstraforestilling samme dag lørdag 11. november kl 18:00.

Du kan sikre deg billetter til ekstraforestillingen nå

Dr. Bergland Bryter Taushetsplikten
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus
Dato: lørdag 11. september