Ekstraforestilling med Tusvik & Tønne

Med kun ytterst få billetter igjen til standup-showet med Tusvik & Tønne torsdag 15. mars, setter Hamar kulturhus opp ekstraforestilling samme dag. Billetter i salg fra om med onsdag 24. januar kl 12:00

Det tok ikke lang tid før store deler av Kirsten Flagstad-salen var fylt opp, da billettene til standup-showet med Tusvik & Tønne ble sluppet for salg fredag forrige uke.  Etter kun én time var halve salen solgt.

Nå er det kun ytterst få billetter igjen til det populære og kritikerroste showet med komikerne Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, og Hamar kulturhus setter derfor opp en ekstraforestilling samme dag, torsdag 15. mars, kl 18:30.

Kjøp billetter fra kl 12:00 i dag

─ Etter to triste avlysninger på kort tid er det gledelig å få inn Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne til Hamar kulturhus med to forestillinger torsdag 15. mars, sier programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

Hamar kulturhus har på kort tid måtte avlyse to utsolgte hus med Ingrid Bjørnov på grunn av alvorlig sykdom og en nesten fullsatt Kirsten Flagstad-sal med Forsvarets stabsmusikkorps og Sigvart Dagsland.

Billettsalget til ekstraforestillingen starter onsdag 24. januar kl 12:00 på Hamar kulturhus sine nettsider.

Forrykende kveld
Med standupshowet «Tusvik & Tønne på Oppdragelsesreise» har de fått strålende anmeldelser etter premieren på Latter. En språklig eleganse som overgår det meste i norsk standup for tiden, skrev Aftenposten om showet og trillet terningkast 5.

Showet er oppfølgeren til publikums- og kritikersuksessen «Tusvik & Tønne – skammer seg!», som solgte ca 20.000 billetter fordelt på ca 50 forestillinger på Latter.

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne står bak én av landets mest populære podcaster med flere hundre tusen nedlastninger i uka. I tillegg har de sceneshow og podcast live show over hele landet.

Tusvik & Tønne på Oppdragelsesreise
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: torsdag 15. mars
Tid: kl 21:00 (få billetter) og kl 18:30 (ekstraforestilling)