Ekstrakonsert med Astrid S

Med utsolgt hus etter fem dager setter Hamar kulturhus opp ekstrakonsert med Astrid S og hennes «Stripped Down tour» tirsdag 10. september kl 21:00. Billettene slippes for salg fredag 16. august kl 10:00 og studenter ønskes hjertelig velkommen til nok en konsert med en svært hyggelig billettpris.

Billettsalget til den populære norske popartisten ble lagt ut torsdag i forrige uke. I går, tirsdag, var det utsolgt og nå blir det ekstrakonsert 10. september kl 21, samme dag som den første konserten.

«Stripped Down tour» er en helt ny turné fra Astrid S med eksklusive konserter i et helt spesielt format, hvor Astrid og musikerne presenterer låtene hennes i en mer nedtonet og akustisk drakt.

Turnéen kickstarter i Hamar, da Kulturhuset er valgt som prøvearena for produksjonen, før hun reiser videre til utsolgte hus i Trondheim, Oslo, Amsterdam, Paris og London, blant annet.

Konserten er i sittende amfi og det er ingen aldersgrense.

Student = billig billett
Unge lovende studentene inntar i disse dager lesesalene og høgskolelokalene i Hamar og omegn, mange for aller første gang. Hamar kulturhus ønsker dem hjertelig velkommen til byen med svært hyggelig billettpriser til konserten.

Alle studenter (med studentbevis) kan kjøpe konsertbilletten til Astrid S for kun kr 150 + avgift. Ordinær billett kr 495,- + avgift.

Og er du mellom 13 og 21 år og har et Kulturkort fra Hedmark fylkeskommune får du samme billettpris som studentene, altså kr 150,-.

Astrid S – Stripped down tour
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: tirsdag 10. september
Tid: kl 18:30 (utsolgt) og kl 21:00 (ekstrakonsert)

Kun sitteplasser
Ingen aldersgrense

I tillegg til Astrid S kan publikum i høst oppleve artister som TNT, Vamp, Øivind Blunck, Liv Ullmann, Janove, Kristian Kristiansen, Pernille Sørensen, Are Kalvø, Lars Monsen, Bjørn Eidsvåg, Sigvard Dagsland, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Bjarte Tjøstheim og Didrik Solli Tangen i Hamar kulturhus.

For fullt program og billetter, se Hamar kulturhus sin programside.