logo

Meny

Elverumsbandet er tilbake!

Team Me lanserer sitt fjerde album, «Return To The Riverside», og 19. oktober kan du oppleve dem live hos oss.

- «Return To The Riverside» er en kjærlighetserklæring til hjembyen min Elverum og menneskene der, sier låtskriver og vokalist i bandet, Marius Drogsås Hagen. Albumet utkommer i september.

- Albumet handler om å komme tilbake dit man vokste opp, og å se barndommen og ungdomstida med friske øyne etter et levd liv. På mange måter har jeg forsøkt å skape en slags «timeloop», hvor jeg kan se tilbake på det som skjedde med et nytt perspektiv, for å virkelig forstå hvordan det har påvirket meg. Og hvordan jeg har påvirket andre, sier Hagen.

Også musikalsk er «Return To The Riverside» preget av «back to basics»-tilnærming. Låtene får skinne i en mer nedstrippet og organisk drakt enn det vi kjenner fra tidligere utgivelser.

Tekstene er direkte, enkle og nesten kjemisk fri for metaforer og poetiske krumspring. Dette er et dypt personlig album, hvor alt fra depresjon, mental helse, rusmidler, søt nostalgi og den store kjærligheten skildres.

Dogme-prosjekt
Albumet ble skrevet og spilt inn på rekordtid og er på mange måter et dogme-prosjekt. På forhånd hadde Hagen bestemt seg for å bruke maks tre måneder på prosessen. Det eneste han hadde, var tittelen på plata og en sterk vilje om å gjøre ting på en annerledes måte enn de tidligere tre albumene bandet har gitt ut.

Resultatet har blitt et mer voksent og mer fokusert Team Me, et band som måtte se bakover for å kunne se fremover, og en samling låter hvis helhet er større enn summen av delene.

Spellemannspris i 2011
Team Me brakdebuterte med «To The Treetops!», som vant Spellemann i 2011. Siden har de vært et av Norges mest populære og innflytelsesrike indie-band. Ledet av vokalist og låtskriver Marius Drogsås Hagen har besetningen både vokst, krympet og endret seg i årenes løp.

Mellom det andre albumet og fjorårets oppfølger gikk det hele 8 år. Og selv om Team Me aldri var helt borte i denne perioden, opplevde nok både bandet selv og deres mange fans at albumet fra 2022 var som et comeback å regne.

Kun én konsert i Innlandet
På høstens norgesturné er Hamar kulturhus eneste stoppested i Innlandet. Konsertdato er 19. oktober. Billettsalget starter mandag 21. august kl 11. Klikk her for billetter.

 

TEAM ME BESTÅR AV:
Marius Drogsås Hagen - vokal/gitar
Simen Schikulski - bass
Simen Skari - synth/keyboards
Julie Ofelia Østrem Ossum - cello/vokal
Elida Inman Tjørve - synth/vokal
Uno Møller Christiansen - gitar/vokal
Bjarne Alexander Ryen Berg - trommer

ALBUM:
To The Treetops! (2011)
Blind As Night (2014)
Something In The Making (2022)
Return To The Riverside (utgis i september
)