FRIKAR med GoToGuta er AVLYST

Forestillingen GoToGuta med FRIKAR i Kirsten Flagstad-salen 4. november er dessverre avlyst grunnet skade.

Grunnet håndleddsbrudd avlyser FRIKAR sin forestilling i Hamar kulturhus lørdag 4. november.

Med forestillingen «GotoGuta» skulle FRIKAR ha levert en ny og modig forestilling i Kirsten Flagstad-salen.

Nå avlyser dessverre FRIKAR alle sine turnéplaner denne høsten grunnet et håndleddsbrudd, og alle som har kjøpt billetter til forestillingen i Hamar kulturhus får refundert billettene.

Det jobbes med å se på nye muligheter for forestilling på Hamar ved et senere tidspunkt.

Refusjon av kjøpte billetter
Du som har kjøpt billetter via nett får refundert billettutgiften automatisk.
Innen 2-5 virkedager skal beløpet komme inn på den kontoen kjøpet ble belastet.

Har du kjøpt billetter over disk i Kulturhuset / Hamar kino, tar du meg deg billetten til kiosken i Hamar kino for refusjon.