Gi en opplevelse til jul!

Lyst til å gi bort en kulturopplevelse i julegave? Vi har gavekort og en masse spennende artister og forestilling å velge i - og mer skal det bli!

Det kan være vanskelig å gi julegaver til den som har alt, så hvorfor ikke la årets julegave være en kulturopplevelse og et minne for livet!

Vi har allererde en masse spennende å velge og vrake i:

- Silje Nergaard (27. januar)
- Ida Jenshus (26. januar)
- GÅTE (17. februar)
- Ole Edvard Antonsen (10. mars)

- deLillos (17. mars)
- Hekla Stålstrenga (23. mars) og
- Ingebjørg Bratland (4. april)

Dette er bare noen av navnene som vil stå på scenen i Hamar kulturhus til våren. For ikke å glemme alle forestillingene Riksteateret kommer med- Trollmannen frå Oz (25. januar) og Prisen (10. april), og forestillinger fra Teater Innlandet - De elendige (fra 15. mars)

Husk at våren heller ikke er ferdig programmeret - vi har mange spennende artister og forestillinger i vente som blir sluppet for salg i tiden fremover.

Kulturhuset tilbyr gavekort, som kan benyttes på alle av husets arrangementet og scener. Gavekortet kan du bruke når som helst, uavhengig av hva billetten koster. Gavekortet gjelder ikke kinoforestillinger, kiosk og Cafe Valuta.

Gavekortet kan kjøpes online og printes hjemme. Verdien på kortet bestemmer du selv. Gavekortet har varighet på 1 år fra utstedelsesdato.

Kjøp gavekort på nett her

Se vårt foreløpige program for våren 2017

Slik gjør mottakeren av gavekortet
Ved bruk av gavekort for å kjøpe billetter på nett, tastes en unik pin-kode inn. Kortet har også en unik strekkode som skannes når kortet omsettes til billetter over disk.

NB! Ved bruk av gavekort til kjøp av billetter via nett er det nå mulig å delbetale med gavekort og betalingskort. Det betyr at når du kjøper billetter som har en høyere pris enn verdien på gavekortet, kan du delbetale restbeløpet med visakort eller mastercard