Grease er vårens storsatsing

Både lokal ungdom og profesjonelle er med i vårens store oppsetning av Grease musikalen.

Hamar Kulturhus og PS:Prosjekter står bak produksjonen av den verdensberømte musikalen Grease. Premieredato er 27. april.

Musikal blir stadig mer populært, og årsaken er enkel: Fengende musikk, sterke følelser, show og dramatiske historier har en enkel vei inn til folks hjerter.

Hele 83 profesjonelle musikalartister fra hele landet var på audition i høst. - Det er fantastisk gøy at så mange profesjonelle ser til Hamar for denne type oppdrag, sier Therese Slob i PS:Prosjekter. – Nivået var høyt, så utvelgelsen var vanskelig, sier hun.

10 profesjonelle deltar
Hovedrollene som Sandy Dombrowski og Danny Zuko skal spilles av Ane Eikemo (29) og Håvard Henrikssen (24).

Ane Eikemo skal spille Sandy (Foto Alan Howard)  Håvard Henriksen har rollen som Danny (Foto Elisabeth F. Jølstad)

Ane Eikemo kommer opprinnelig fra Lillehammer, og er bosatt i Oslo. Håvard Henriksen er fra Sandefjord. Begge er utdannet i musikkteater ved Høyskolen i Kristiania og har hatt roller i kjente teateroppsetninger.

Lokale skuespillere og dansere
Også lokale ungdommer fra 14 år er med på oppsetningen. Disse får jobbe i et profesjonelt team, bl.a. Janne Langaas på regi.

Premiere 27. april
Ensemblet skal øve på replikker, sang, dans og koreografi gjennom vinteren og våren. Premieren går i Kirsten Flagstad sal i Hamar kulturhus torsdag 27. april. I tillegg blir det forestillinger påfølgende fredag, lørdag og søndag.

Vi gleder oss til forberedelsene og håper på høy stemning og fulle hus. Sikre deg billett nå!

Kunstnerisk ledelse
Regi: Janne Langaas