Hamar kulturskole har søknadsfrist 1. juni

Kulturskolen er for alle! Vi har undervisningstilbud tilbud for alle aldersgrupper: baby, barnehagebarn, skolebarn og ungdom.

Gjennom tilbudet i Hamar kulturskole ønsker vi å gi barna en trygg og positiv innføring i musikk, dans og kunst, og la dem få oppleve mestring, samhold og glede. Vi tilpasser undervisningen fra nybegynner til viderekomment nivå.

I Hamar kulturskole skal barn og unge få mulighet til å utvikle sin kunstneriske og kulturelle kompetanse. Vi mener at alle mennesker har formsans og et uttrykksbehov som kan utvikles gjennom lek, opplevelse og læring - alene og sammen med andre. Ved å lære et kunstfag har du en aktivitet du kan drive med hele livet. Og du kan lett finne venner med samme interesse.

Les mer om tilbudene her.
Søknadsfrist for opptak til neste skoleår er onsdag 1. juni.
g trygge rammer. Nå tar vi inn nye elever for høsten 2022.

Søknadsfrist er 1. juni. Søknadsskjema (gjelder nye elever)

Rektor: Anette Solberg