Hekla Stålstrenga til Kulturhuset

Hekla Stålstrenga er bandet som gikk fra å være en liten lokal folkemusikkgruppe til å bli en del av den nasjonale viseskatten. Fredag 23. mars spiller de i Hamar kulturhus.

Fra å ha små folkemusikk-klubber som hjemmebane har bandet fra Helgeland gått veien til å være headliner på store rockefestivaler, fylle scener som Den Norske Opera og Ballett og holde egne konserter på fjernsyn.

Nå turnerer femmannsorkesteret, som er å regne som landet mest etterspurte musikere, landet rundt for fulle hus. Pressen har lagt sin elsk på bandet og Aftenposten har følgende og melde:

«Hekla Stålstrenga er blitt sin egen merkevare, der de kombinerer varsomhet med vitalitet. […]I møte med vitaliteten slår det en hvor strålende musikere de er, samtidig som samspillet og kjemien er uovertruffen. De fremstår som en egen kraftpakke som rommer hele følelsesregisteret.»

Lørdag 23. mars er Hekla Stålstrenga klare for Hamar kulturhus og Kirsten Flagstad-salen og billetter ligger allerede ute for salg på Hamar kulturhus sine nettsider.

Kjøp billetter nå

Hekla Stålstrenga