Henning Kvitnes til Kulturhuset i høst

Henning Kvitnes håper på fulle hus når han til høsten legger ut på turné med gutta i bandet og besøker Hamar kulturhus torsdag 27. september.

Til sommeren slipper nemlig Henning Kvitnes nytt album og feirer samtidig 40 år på veien, og håper publikum vil være med å ta del i feiringa.

Sikre deg billetter til konserten nå

Turnéen blir ingen mimring i gammel grut, men en blanding av nye sanger, de mest kjente og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på norsk.

Det nye albumet, ”60 runder rundt sola”, slippes på sensommeren, og poetisk, melodiøst, rocka, humoristisk og personlig er stikkordene Kvitnes selv melder.

Med andre ord kan publikum glede seg til at hele Norges jordnære sangpoet fra helt sørøst i landet, som de siste 10-15 årene har hatt en eventyrlig publikumsoppslutning, besøker Hamar kulturhus og Kirsten Flagstad-salen torsdag 29. september.

Billetter er i salg på Hamar kulturhus sine nettsider fra og med torsdag 1. mars 2018.

Henning Kvitnes & Gutta i bandet
Sted: Kirsten Flagstad-salen