Høstens intimkonserter er klare

Som perler på snor fortsetter intimkonsertene i Hamar kulturhus også denne høsten.

Med en kapasitet på 150 personer er Klubscene Rolf Jacobsen Hamar kulturhus minste og mest intime scene. En arena som byr på et nært og unikt møte med artistene som står på scenen.

Tidligere har konsertseriene hatt besøk av blant andre Tommy Tokyo, Kristian Kristensen, Ina Hoem og Minor Majority. I tillegg til Jonas Alaska som for andre gang opptrer i Hamar kulturhus, kan du få med deg Oscar Danielson og Kristian Torgalsen.

Stjernespekket konsertserie med noen av Norges beste musikere
12. oktober kommer Oscar Danielson. Han er ansett som en av Sveriges fremste tekstforfattere og har markert seg med​  ​sin helt egne sjanger. Da Danielson i 2014 varmet opp for Bjørn Eidsvåg, fikk han et fullsatt Oslo Spectrum til å måpe. Det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Oscar Danielsons det norske folk.

Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.

26. oktober returnerer Jonas Alaska til HamarHan har markert seg som en sentral skikkelse i den norske popindustrien og står bak noen av de mest gripende tekstene. I fjor slapp Alaska sitt 4. album på 6 år, med tittelen Fear Is A Demon. Albumet er et dykk ned i de store følelsene.
Alaskas formidlingsevne kan trollbinde både store og små forsamlinger, og han har skapt vakre øyeblikk for publikum i inn- og utland siden han debuterte som artist.

23. november 2018. Tilfeldigheter på tilfeldigheter førte Kristian Torgalsen
inn i studio med flere av landes beste musikere.I mai 2017 slapp Kristian sin første singel, nydelige «No One Told You», hvor han har med seg bl.a. Nicolai Eilertsen, Olaf Olsen, David Wallumrød, Christer Knutsen, Amund Maarud, Martin Windstad og selvfølgelig Martin Horntveth. Låta gikk rett inn på P1s spillelister.

Velkommen til en stjernespekket høst i Hamar kulturhus