Ingebjørg Bratland kommer tilbake!

I helgen spilte hun i Oslo Spektrum til stor begeistring. Onsdag 4. april besøker Ingebjørg Bratland Hamar kulturhus. Billettsalget starter torsdag 30. november kl 09:00

25 millioner streams av hennes katalog samt 40.000 solgte cd’er av Månesinn er klar tale. 70 utsolgte konserter på siste turné taler vel og for seg selv. Det er ingen overdrivelse å kalle artisten fra Vinje for en aldri så liten popsensasjon.

Forrige gang Ingebjørg Bratland besøkte Kulturhuset i Hamar var det rift om billettene og Bratland endte opp med å selge ut to fulle hus. I helgen som var klarte hun det få andre kvinnelige norske artister, med kun to utgitte album bak seg, har klart før henne - å fylle Oslo Spektrum.

«En opplagt Ingebjørg Bratland strålte på scenen under storkonserten i Oslo Spektrum», skrev GAFFA etter konserten.

Nå skal Bratland ute på veien igjen og tar med seg sitt nye album «Hjertesjell», som har mottatt strålende anmeldelser. Musikknyheter ga 9 av 10 og skrev: «Hjarteskjell» er et sterkt album og et høydepunkt i plateåret 2017. Herlig musikk som bringer lune toner til høstmørket». Onsdag 4. april blir hun å se på scenen i Kirsten Flagstad-salen.

─ Dette er en tidløs artist med en fantastisk stemme. Det er noe klart, sterkt og ekte med hennes formidling og vi gleder oss veldig til å få besøk av Ingebjørg Bratland igjen. Det kan være lurt å sikre deg billett tidlig, da hun stort sett spiller for fulle hus i hele vårt landstrakte land, sier programansvarlig i Hamar kulturhus. Mocci Ryen.

Billettsalget til konserten med Ingebjørg Bratland starter torsdag 30. november kl 09:00 på Hamar kulturhus sine nettsider, i billettautomaten inngange til Hamar kulturhus og Hamar kino eller i eBillett-appen.

Ingebjørg Bratland
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: onsdag 4. april
Tid: kl 20:00 – 21:30

Billettsalget starter torsdag 30. november kl 09:00 på Hamar kulturhus sine nettsider.

Foto: Isabel Watson