Klassiske øyeblikk fortsetter

Velkommen til i Galleriet i Hamar kulturhus! I løpet av høstens to «Klassiske øyeblikk» kan publikum oppleve en nær konsertopplevelse med kvalitetsartistene: Oslo Strykekvartett og Arve Tellefsen.

Å oppleve klassisk musikk trenger ikke å være lange kvelder i mørke saler og formell semning. Utvalgte lørdager, midt på dagen, inviterer vi til korte, uformelle møter med klassisk musikk av høy kvalitet i Galleri Hamar kulturhus.

Dette er en annerledes måte å oppleve klassisk musikk på. Artisten fremfører tre konserter på 20 minutter hver. Du kan velge å oppleve alle tre eller stikke innom for kun én eller to av dem - hvilke «øyeblikk» som passer deg best avgjør du. I pausene vil det bli servert forfriskninger og litt å bite i.

Først ut er Oslo Strykekvartett. 03. november åpner ensemblet sesongens «Klassiske øyeblikk» serie i Galleriet i Hamar kulturhus. Kvartetten som ble dannet i 1991 og består i dag av fiolinistene Geir Inge Lotsberg og Liv Hilde Klokk, bratsjisten Magnus Boye Hansen og cellisten Øystein Sonstad. Med sine 27 år og sterke posisjon som en våre mest allsidige kvartetter kan publikum forvente en konsert fylt med høydepunkter fra deres karriere.

For mer informasjon og billetter til Oslo Strykekvartett, se: http://bit.ly/2NaEIBr

Vi gleder oss stort over artister som skal opptre i sesongens Klassiske øyeblikk! Denne konsertformen er helt unik og gir publikum muligheten til å prøve, sier Mocci Ryen, Programansvarlig i Hamar kulturhus.

17. november arrangeres den andre og høstens siste «Klassiske øyeblikk». Arve Tellefsen som i mer enn 60 år begeistret publikum med sin unike formidlingsevne både musikalsk og verbalt vil gi deg en konsertopplevelse helt utenom det vanlige. For som Arve selv sier: ”Æ e jo tross ailt trønder”.  Med sin personlige og lune form vil han også vise de ulike sidene ved det å være musiker i mer enn 6 tiår. Med seg på piano, Ole Christian Haagenrud.

For mer informasjon og billetter til Arve Tellefsen, se: http://bit.ly/2x2XVe4

Mocci Ryen, Programansvarlig i Hamar kulturhus sier at: Vårt mål med denne serien er å invitere nye lyttere til en ny setting. Konseptet med mini-konserter gir lytteren mulighet til å orientere seg og utvikle en interesse for klassisk musikk i en uformell arena. Med Oslo Strykekvartett og Arve Tellefsen er det bare å glede seg og hive seg utpå!

Unn deg et avbrekk i en avslappet atmosfære - stikk innom og nyt klassiske perler fra noen av landets fremste musikere!