Kulturhusets julespesial

Vi inviterer til et musikalsk juleshow i storstua og pynter Kirsten Flagstad-salen til julefest. Med dyktige artister fra regionen gir vi deg den beste førjulsstemningen. Velkommen til en varm og stemningsfull kveld med glimt i øyet.

Du vil få de beste og kjæreste julelåtene, de gode julehistoriene, og et innblikk i originale og utradisjonelle juleforberedelser.

Jul blir det hvert år, og 2020 er intet unntak. Hamar kulturhus ønsker å gi folket Den Gode Juleopplevelsen, der vertskap og gjester – både på scenen og i salen - sammen dyrker det gode fellesskapet. Musikalsk får du hele spennet fra catchy christmas songs til sart julenostalgi. Låtene blir krydret med spennende klanger fra forskjellige musikalske sjangre, alt fra rock og country til jazz, soul og rhytm `n blues – akkompagnert av vårt eminente husband.

Gjester fra fjern og nær vil gi publikum innblikk i både tradisjonelle og særegne juleforberedelser. Kanskje du vil la deg inspirere?

- Viktigere enn noen gang er at vi tar oss tid til å feire jula. Hver og en av oss er en del av et større fellesskap, og vi ønsker å skape rom der vi sammen kan oppleve noe hyggelig før jul. I Kulturhuset legger vi til rette for et stemningsfullt juleshow, og sørger selvsagt for at det foregår under så trygge forhold som mulig, sier kulturhusleder Terje Gloppen.

Forestillingsdager: 26.- 28. november. Billetter finner du her: Kulturhusets julespesial