Lokale band i Klubbscenen til høsten

Det rike musikkmiljøet i Hamar bærer mange frukter! I høst spiller fem lokale band, eller med lokal tilknytning, konsert i Klubbscene Rolf Jacobsen. Her blir det spilleglede og stor musikalsk bredde: americana, bluegrass/balkanboogie, Police-tribute og dobbel metal.

Lørdag 10. september: Adsecula
Lørdag 17. september: Sweetheart
Lørdag 24. September: The Police Recruits
Lørdag 8. oktober: Exposed
Fredag 21. oktober: Cacadou

Adsecula

Lørdag 10. september kl 20  - kjøp billett her

Metalbandet Adsecula feirer slipp av sin andre plate, «Discoloring the Sky», i Hamar kulturhus. Bandet ble startet i 2014 av fire kompiser fra musikklinja på Stange Videregående Skole. Her blir det mye energi og høyt volum! Den nye plata er trykt opp på vinyl og kan kjøpes på konserten.

- Klubbscena på Hamar Kulturhus har nesten blitt som et andre hjem for oss, forteller bandet. - Her har vi spilt mange ganger, men nå begynner det å bli lenge siden sist. Vi gleder oss og håper at så mange som mulig vil ta turen for å feire plateslippet med oss.

Sweetheart

Lørdag 17. september kl 20  - kjøp billett her

Vokalist Anne Mette Hårdnes kommer fra Moelv. Sweetheart vant Spellemann for debutalbumet sitt i fjor, og konsertene omtales som euforiske musikkopplevelser.

Bandet omtaler sjangeren de spiller i, som ‘americana’; lavmælt, akustisk, og stemningsfull musikk med kassegitar, og harmonivokal.

Sweetheart består av John-Arne Ø. Gundersen på gitar og vokal og Anne Mette Hårdnes, piano og vokal. I Hamar kulturhus har de også med seg Stian Jørgen Sveen på pedal steel.

«…fremkaller den merkelige følelsen der man får lyst til å grine og juble om en annen. Sjelden har ‘søndagsmorramusikk’ fungert så godt på en fredag. Selv om Sweethearts fremføring er stillfaren, og metoden såre enkel, blir resultatet så jævla genialt.» (Feedback)

The Police Recruits

Lørdag 24. september kl 21  - kjøp billett her

The Police Recruits er et The Police tribute-coverband med base i Brumunddal.

The Police Recruits går inn i The Police-universet og gjør versjoner med stor respekt for de tidløse originalene. Samtidig er de heller ikke redd for å legge noe av sitt eget særpreg og sjel i materialet.

Bandet består av Rune Sørheim (vokal, bass, synth, Moog Taurus), Finn Andresen (trommer, perkusjon) og Tommy Nilsen (gitar). Medlemmene har fartstid fra bl.a. Sonic Debris, Shine On You og Anne Nørdsti.

Exposed

Lørdag 8. oktober kl 21 - kjøp billett her

Metalbandet fra Løten debuterte med albumet "Kneel" i 2000. Nå er de klare med sitt andre album og to nye musikkvideoer.

Høstens konsert på Klubbscenen blir bandets første på over 20 år, og det er også nøyaktig 30 år siden bandet ble startet i 1992.

Exposed består av Espen Holmen (gitar), Terje Stian Flagstad (trommer), Amund Holmen (vokal & bass).

Cacadou

Fredag 21. oktober kl 21  - kjøp billett her

Seksmannsorkesteret Cacadou fra Hamar/Løten har i 20 års tid levert americanamusikk med tette harmonier og sprudlende framføring. Musikerne veksler mellom en mengde instrumenter og stemninger i løpet av hver konsert og er kjent for sitt smittende engasjement.

Cacadou består av Knut Kirknes (vokal, trombone, trompet), Roger Berntzen (gitar), Egil Berntzen (bass, piano, trekkspill, klarinett, orgel, saxofon), Frode Villumstad (bass, gitar, trompet, piano), Per Kirknes (bass, gitar, banjo) og Hans Tore Rytterbakken (trommer, kazoo)