Los Conquistadores de la Salsa - Heftige latinamerikanske rytmer!

Hva passer vel bedre enn heftige latinamerikanske rytmer når høstmørket kryper på? Enten du vil danse, eller nyte et glass servert av Café Valuta, blir det garantert et energisk show!

Salsabandet Los Conquistadores de la Salsa inntar Kirsten Flagstad-salen mannsterkt i en energisk rytmeseksjon og en herlig gjeng på vokal.

Los Conquistadores de la Salsa ble etablert på Cuba på 1998 og har siden den gang dyrket den kubanske musikkstilen i Peru. Ledet an av señor Robert Armas spiller gruppen latinamerikansk musikk med stor bredde og variasjon. I tillegg til å ha sluppet fem vellykkede album ble gruppen i 2009 tildelt prisen for «The Best salsa orchestra of the year» i Peru og har blant annet delt scene med prestisjetunge grupper som Van Van, Adalberto Alvarez, Tito Nieves og Gilberto Santa Rosa.

I forkant av konserten arrangeres et danse-vorspiel med forfriskninger fra Café Valuta. Her er det bare å la seg rive med og børste støvet av danseskoa!

Hamar midt i væla
Visste du at folket i Hamar er representert med mer enn 100 nasjonaliteter? Verden er i Hamar og Hamar er – midt i væla! Med serien «Hamar midt i væla» får publikum en kulturell reise mellom kontinenter i form av konserter, utstillinger, debatter eller workshops. Målet er å nå ut til et bredt, kulturelskende og nysgjerrig publikum som ønsker å ta del i verdenssamfunnet​

Velkommen!